Advertisement

Pençe-Yıldırım Harekatı - Pençe-Yıldırım Harekâtı bölgesinden acı haber: 3 şehit, 2 ... - (tsk) kürdistan bölgesel yönetimi'nde pkk'ya karşı başlattığı sınır ötesi harekât olan kararlılık harekâtı'nın devamı olan operasyonlardır.

Pençe-Yıldırım Harekatı - Pençe-Yıldırım Harekâtı bölgesinden acı haber: 3 şehit, 2 ... - (tsk) kürdistan bölgesel yönetimi'nde pkk'ya karşı başlattığı sınır ötesi harekât olan kararlılık harekâtı'nın devamı olan operasyonlardır.. En son, zeytin dalı harekatı'nın ilk gününde 72 uçağın havalandığını biliyoruz. Milli savunma bakanlığı, sosyal medya hesabı üzerinden pençe şimşek ve pençe yıldırım harekatı ile ilgili yeni görüntüler paylaştı. Irak'ın kuzeyinde sürdürülen pençe şimşek ve pençe yıldırım harekatı'nda öldürülen terörist sayısı 68'e yükseldi. Bugün haberlerinde son durum nedir? Pençe şimşek ve pençe yıldırım olarak isimlendirilen harekatı, milli savunma bakanu hulusi akar ve genel kurmay başkanı orgeneral yaşar güler bizzat yönetiyor.

Pençe yıldırım harekâtı kapsamında 23 mayıs 2021 tarihinde icra edilen havadan ikmal faaliyetinde bir kahraman silah arkadaşımız helikopterden. Teröristlerin inleri başlarına yıkıldı, yıkılmaya devam ediliyor. En son, zeytin dalı harekatı'nın ilk gününde 72 uçağın havalandığını biliyoruz. Milli savunma bakanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle; Bugün haberlerinde son durum nedir?

Pençe Yıldırım Harekatı'nda bir asker şehit
Pençe Yıldırım Harekatı'nda bir asker şehit from abcgazetesi.com
Bugün haberlerinde son durum nedir? Müsait olduğuna kanaat getirilmesinin ardından saat 21.00'den itibaren hava hücum harekatı başladı, yani helikopterlerle komando indirme harekatı icra edildi. Irak'ın kuzeyinde icra edilen pençe yildirim harekâtı kapsamında 28 nisan 2021 tarihinde güdümlü tanksavar silahı ile yapılan saldırı neticesinde yaralanarak hastaneye. Ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. En son, zeytin dalı harekatı'nın ilk gününde 72 uçağın havalandığını biliyoruz. Pençe operasyonları, türk silahlı kuvvetlerinin (tsk) kürdistan bölgesel yönetimi'nde pkk'ya karşı başlattığı sınır ötesi harekât olan kararlılık harekâtı'nın devamı olan operasyonlardır. Pençe yıldırım harekâtı kapsamında 23 mayıs 2021 tarihinde icra edilen havadan ikmal faaliyetinde bir kahraman silah arkadaşımız helikopterden. 23 nisan'da başlatılan pençe şimşek ve pençe yıldırım harekatlarında ise toplam 124 terörist etkisiz hale getirildi.

Milli savunma bakanlığı, sosyal medya hesabı üzerinden pençe şimşek ve pençe yıldırım harekatı ile ilgili yeni görüntüler paylaştı.

Milli savunma bakanlığı, sosyal medya hesabı üzerinden pençe şimşek ve pençe yıldırım harekatı ile ilgili yeni görüntüler paylaştı. Pençe yıldırım harekâtı kapsamında 23 mayıs 2021 tarihinde icra edilen havadan ikmal faaliyetinde bir kahraman silah arkadaşımız helikopterden. Irak'ın kuzeyinde icra edilen pençe yildirim harekâtı kapsamında 28 nisan 2021 tarihinde güdümlü tanksavar silahı ile yapılan saldırı neticesinde yaralanarak hastaneye. Patlamada 2 asker ise yaralandı. Milli savunma bakanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle; Pençe şimşek ve pençe yıldırım olarak isimlendirilen harekatı, milli savunma bakanu hulusi akar ve genel kurmay başkanı orgeneral yaşar güler bizzat yönetiyor. Bugün haberlerinde son durum nedir? Müsait olduğuna kanaat getirilmesinin ardından saat 21.00'den itibaren hava hücum harekatı başladı, yani helikopterlerle komando indirme harekatı icra edildi. Pençe operasyonları, türk silahlı kuvvetlerinin (tsk) kürdistan bölgesel yönetimi'nde pkk'ya karşı başlattığı sınır ötesi harekât olan kararlılık harekâtı'nın devamı olan operasyonlardır. Teröristlerin inleri başlarına yıkıldı, yıkılmaya devam ediliyor. Irak'ın kuzeyinde sürdürülen pençe şimşek ve pençe yıldırım harekatı'nda öldürülen terörist sayısı 68'e yükseldi. (tsk) kürdistan bölgesel yönetimi'nde pkk'ya karşı başlattığı sınır ötesi harekât olan kararlılık harekâtı'nın devamı olan operasyonlardır. En son, zeytin dalı harekatı'nın ilk gününde 72 uçağın havalandığını biliyoruz.

Patlamada 2 asker ise yaralandı. En son, zeytin dalı harekatı'nın ilk gününde 72 uçağın havalandığını biliyoruz. Pençe operasyonları, türk silahlı kuvvetlerinin (tsk) kürdistan bölgesel yönetimi'nde pkk'ya karşı başlattığı sınır ötesi harekât olan kararlılık harekâtı'nın devamı olan operasyonlardır. Pençe şimşek ve pençe yıldırım olarak isimlendirilen harekatı, milli savunma bakanu hulusi akar ve genel kurmay başkanı orgeneral yaşar güler bizzat yönetiyor. Irak'ın kuzeyinde icra edilen pençe yildirim harekâtı kapsamında 28 nisan 2021 tarihinde güdümlü tanksavar silahı ile yapılan saldırı neticesinde yaralanarak hastaneye.

Pençe-Yıldırım Harekatı'nda bir askerimiz şehit! - Kent Ekranı
Pençe-Yıldırım Harekatı'nda bir askerimiz şehit! - Kent Ekranı from www.kentekrani.com
Müsait olduğuna kanaat getirilmesinin ardından saat 21.00'den itibaren hava hücum harekatı başladı, yani helikopterlerle komando indirme harekatı icra edildi. Bugün haberlerinde son durum nedir? Teröristlerin inleri başlarına yıkıldı, yıkılmaya devam ediliyor. Pençe şimşek ve pençe yıldırım olarak isimlendirilen harekatı, milli savunma bakanu hulusi akar ve genel kurmay başkanı orgeneral yaşar güler bizzat yönetiyor. Milli savunma bakanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle; Irak'ın kuzeyinde sürdürülen pençe şimşek ve pençe yıldırım harekatı'nda öldürülen terörist sayısı 68'e yükseldi. (tsk) kürdistan bölgesel yönetimi'nde pkk'ya karşı başlattığı sınır ötesi harekât olan kararlılık harekâtı'nın devamı olan operasyonlardır. Irak'ın kuzeyinde icra edilen pençe yildirim harekâtı kapsamında 28 nisan 2021 tarihinde güdümlü tanksavar silahı ile yapılan saldırı neticesinde yaralanarak hastaneye.

Bugün haberlerinde son durum nedir?

Patlamada 2 asker ise yaralandı. (tsk) kürdistan bölgesel yönetimi'nde pkk'ya karşı başlattığı sınır ötesi harekât olan kararlılık harekâtı'nın devamı olan operasyonlardır. Milli savunma bakanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle; Milli savunma bakanlığı, sosyal medya hesabı üzerinden pençe şimşek ve pençe yıldırım harekatı ile ilgili yeni görüntüler paylaştı. En son, zeytin dalı harekatı'nın ilk gününde 72 uçağın havalandığını biliyoruz. Pençe yıldırım harekâtı kapsamında 23 mayıs 2021 tarihinde icra edilen havadan ikmal faaliyetinde bir kahraman silah arkadaşımız helikopterden. Bugün haberlerinde son durum nedir? Teröristlerin inleri başlarına yıkıldı, yıkılmaya devam ediliyor. Pençe operasyonları, türk silahlı kuvvetlerinin (tsk) kürdistan bölgesel yönetimi'nde pkk'ya karşı başlattığı sınır ötesi harekât olan kararlılık harekâtı'nın devamı olan operasyonlardır. 23 nisan'da başlatılan pençe şimşek ve pençe yıldırım harekatlarında ise toplam 124 terörist etkisiz hale getirildi. Irak'ın kuzeyinde sürdürülen pençe şimşek ve pençe yıldırım harekatı'nda öldürülen terörist sayısı 68'e yükseldi. Irak'ın kuzeyinde icra edilen pençe yildirim harekâtı kapsamında 28 nisan 2021 tarihinde güdümlü tanksavar silahı ile yapılan saldırı neticesinde yaralanarak hastaneye. Ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Milli savunma bakanlığı, sosyal medya hesabı üzerinden pençe şimşek ve pençe yıldırım harekatı ile ilgili yeni görüntüler paylaştı. Bugün haberlerinde son durum nedir? Irak'ın kuzeyinde icra edilen pençe yildirim harekâtı kapsamında 28 nisan 2021 tarihinde güdümlü tanksavar silahı ile yapılan saldırı neticesinde yaralanarak hastaneye. Teröristlerin inleri başlarına yıkıldı, yıkılmaya devam ediliyor. Ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Pençe-Yıldırım Harekatı bölgesinde 3 asker şehit
Pençe-Yıldırım Harekatı bölgesinde 3 asker şehit from i2.wp.com
Pençe yıldırım harekâtı kapsamında 23 mayıs 2021 tarihinde icra edilen havadan ikmal faaliyetinde bir kahraman silah arkadaşımız helikopterden. Patlamada 2 asker ise yaralandı. Ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Milli savunma bakanlığı, sosyal medya hesabı üzerinden pençe şimşek ve pençe yıldırım harekatı ile ilgili yeni görüntüler paylaştı. Teröristlerin inleri başlarına yıkıldı, yıkılmaya devam ediliyor. Irak'ın kuzeyinde sürdürülen pençe şimşek ve pençe yıldırım harekatı'nda öldürülen terörist sayısı 68'e yükseldi. (tsk) kürdistan bölgesel yönetimi'nde pkk'ya karşı başlattığı sınır ötesi harekât olan kararlılık harekâtı'nın devamı olan operasyonlardır. En son, zeytin dalı harekatı'nın ilk gününde 72 uçağın havalandığını biliyoruz.

Pençe şimşek ve pençe yıldırım olarak isimlendirilen harekatı, milli savunma bakanu hulusi akar ve genel kurmay başkanı orgeneral yaşar güler bizzat yönetiyor.

Milli savunma bakanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle; Irak'ın kuzeyinde icra edilen pençe yildirim harekâtı kapsamında 28 nisan 2021 tarihinde güdümlü tanksavar silahı ile yapılan saldırı neticesinde yaralanarak hastaneye. Pençe şimşek ve pençe yıldırım olarak isimlendirilen harekatı, milli savunma bakanu hulusi akar ve genel kurmay başkanı orgeneral yaşar güler bizzat yönetiyor. (tsk) kürdistan bölgesel yönetimi'nde pkk'ya karşı başlattığı sınır ötesi harekât olan kararlılık harekâtı'nın devamı olan operasyonlardır. Irak'ın kuzeyinde sürdürülen pençe şimşek ve pençe yıldırım harekatı'nda öldürülen terörist sayısı 68'e yükseldi. Müsait olduğuna kanaat getirilmesinin ardından saat 21.00'den itibaren hava hücum harekatı başladı, yani helikopterlerle komando indirme harekatı icra edildi. 23 nisan'da başlatılan pençe şimşek ve pençe yıldırım harekatlarında ise toplam 124 terörist etkisiz hale getirildi. Bugün haberlerinde son durum nedir? Ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Milli savunma bakanlığı, sosyal medya hesabı üzerinden pençe şimşek ve pençe yıldırım harekatı ile ilgili yeni görüntüler paylaştı. Patlamada 2 asker ise yaralandı. En son, zeytin dalı harekatı'nın ilk gününde 72 uçağın havalandığını biliyoruz. Teröristlerin inleri başlarına yıkıldı, yıkılmaya devam ediliyor.

Posting Komentar

0 Komentar